Oddaj naročilo

Zakaj me zanima, ob kateri uri boste uživali v torti? Ne, nisem tako zelo radovedna. Ste že slišali za šokiranje? Pa ne tisto, ko vam zastane srce - šokiranje je poseben postopek pri peki, ko se torto zaradi uporabe občutljivih sestavin "šokira" tako, da se jo postavi na - 40 °C! Te ne morejo dolgo časa zdržati na toplem, zato moram vedeti, kdaj nameravate uživati v slastni pregrehi: na ta način točno vem, kdaj jo moram odstaviti iz hladne temperature, da bo ravno pravšnja takrat, ko jo boste postregli. Pa brez skrbi – s postopkom šokiranja se nič ne spremeni, z njim je le poskrbljeno, da torta povsem brez težav uživa tudi v daljši vožnji, ne spremeni teksture, oblike ali kvalitete. Šokiranje je tudi v splošnem najbolj priporočljiv način shranjevanja. Zahteva svoj čas in trud, vendar je hkrati tudi bolj kvalitetna in na koncu koncev okusnejša izbira.

NASLOV


Cesta španskih borcev 1C
1260 Ljubljana’Polje

KONTAKT


Laura Črnivec
+ 386 40 714 096
info@yauya.si