Oddaj naročilo

Zakaj me zanima, ob kateri uri boste uživali v torti? Ne, nisem tako zelo radovedna. Ste že slišali za šokiranje? Pa ne tisto, ko vam zastane srce - šokiranje je poseben postopek pri peki, ko se torto zaradi uporabe občutljivih sestavin "šokira" tako, da se jo postavi na - 40 °C! Te ne morejo dolgo časa zdržati na toplem, zato moram vedeti, kdaj nameravate uživati v slastni pregrehi: na ta način točno vem, kdaj jo moram odstaviti iz hladne temperature, da bo ravno pravšnja takrat, ko jo boste postregli. Pa brez skrbi – s postopkom šokiranja se nič ne spremeni, z njim je le poskrbljeno, da torta povsem brez težav uživa tudi v daljši vožnji, ne spremeni teksture, oblike ali kvalitete. Šokiranje je tudi v splošnem najbolj priporočljiv način shranjevanja. Zahteva svoj čas in trud, vendar je hkrati tudi bolj kvalitetna in na koncu koncev okusnejša izbira.

Naslov

Cesta španskih borcev 1C
1260 Ljubljana-Polje

Kontakt

Laura Črnivec
040 714 096
info@yauya.si